Our Story

Zvěřinové hody

ZVĚŘINOVÉ HODY

5.10. – 27.10.

 

PŘEDKRM

80g. Paštika ze srnčích jater se šalvějovým máslem a višňovým želé,  opečeným  řemeslným chlebem

 

POLÉVKA

0,25 l. Zvěřinová gulášovka s čerstvou kapii, řemeslný chléb

HLAVNÍ CHOD

150 g. Srnčí kýta marinovaná s výhonky z borovices karlovarským knedlíkem

 

200 g. Filovaný jelení hřbet (úprava sous-vide), pečená brambora na bylinkách, dýňové

 pyré, restované kapustičky na másle, žvěřinová omáčka demi glace

 

180 g. Zvěřinové řízečky z jeleního, dančího a kančího masa provoněné česnekem, jemný

bramborový salát s majonézou


150 g. Kančí výpečky na česneku a jalovci, pečené červené zelí se skořicí, bramborový

 knedlík, cibulka

 

150g. Mleté bifteky z divočáka ve slaninovém kabátku, pastyňákové pyré, celerová sláma, omáčka z jeřabin

 

Dezert

1ks Kynutý borůvkový knedlík sypaný mákem s moučkovým cukrem přelitý přepuštěným máslem