Svatomartinské menu
9.11. – 17.11.
Předkrm
80g Trhané konfitované husí maso s kachními játry zalité v sádle, opečený řemeslný chléb, brusinkové chutney
Polévka
0,25l Kachní consomé se zeleninou, masem a fritátovými nudlemi
Hlavní chod
400g Pečené husí stehno na pomerančích a bylinkách s bílým kysaným zelím, pečeným červeným zelím s jablky, dýňové zelí s restovanou slaninou, výpek
300g Pečené kachní stehno na kmíně s bílým kysaným zelím, pečeným červeným zelím s jablky, dýňové zelí s restovanou slaninou, výpek
150g Grilované kachní prso s batátovým pyré a omáčkou beurre blanc
200g Řemeslné bramborové knedlíky plněné husími a kachními oškvarky, kedlubnové zelí, červená marinovaná cibule, výpek
Přílohy
200g Bramborový knedlík
200g Houskový knedlík
200g Karlovarský knedlík
1ks Restovaná bramborová lokše
Dezert
1Ks Bramborová lokše plněná povidly sypaná mákem přelitá přepuštěným máslem