Our Story

Svatomartinské menu je konečně zpátky!

Svatomartinské menu

9.11. – 17.11.

Předkrm

80g Trhané konfitované husí maso s kachními játry zalité v sádle, opečený řemeslný chléb, brusinkové chutney

 

 

Polévka

0,25l Kachní consomé se zeleninou, masem a fritátovými  nudlemi

 

Hlavní chod

400g Pečené husí stehno na pomerančích a bylinkách s bílým kysaným zelím, pečeným červeným zelím s jablky, dýňové zelí s restovanou slaninou, výpek

 

300g Pečené kachní stehno na kmíně s bílým kysaným zelím, pečeným červeným zelím s jablky, dýňové zelí s restovanou slaninou, výpek

 

150g Grilované kachní prso s batátovým pyré a omáčkou beurre blanc

 

200g Řemeslné bramborové knedlíky plněné husími a kachními oškvarky, kedlubnové zelí, červená marinovaná cibule, výpek

 

Přílohy

200g Bramborový  knedlík

 

200g Houskový knedlík

 

200g Karlovarský knedlík

 

1ks Restovaná bramborová lokše

 

Dezert

1Ks Bramborová lokše plněná povidly sypaná mákem  přelitá přepuštěným máslem