Our Story

Svatomartinské menu 8.11. – 16.11.

PŘEDKRM

80g Husí játra s mandlemi, opečený řemeslný chléb, brusinkové chutney

POLÉVKA

0,25l Kachní consomé se zeleninou, masem a fritátovými nudlemi

HLAVNÍ CHOD

400g Pečené husí stehno na pomerančích a bylinkách s bílým kysaným zelím, pečeným červeným zelím s jablky, dýňové zelí s restovanou slaninou, výpek

350g Pečené kachní stehno na kmíně s bílým kysaným zelím, pečeným červeným zelím s jablky, dýňové zelí s restovanou slaninou, výpek

150g Grilované kachní prso s batátovým pyré a omáčkou beurre blanc

PŘÍLOHY

200g Bramborový knedlík
200g Houskový knedlík
200g Karlovarský knedlík
1ks Restovaná bramborová lokše

DEZERT

1Ks Bramborová lokše plněná povidly sypaná mákem přelitá přepuštěným máslem