ZVĚŘINOVÉ HODY
5.10. – 27.10.
PŘEDKRM
80g. Paštika ze srnčích jater se šalvějovým máslem a višňovým želé, opečeným řemeslným chlebem
POLÉVKA
0,25 l. Zvěřinová gulášovka s čerstvou kapii, řemeslný chléb
HLAVNÍ CHOD
150 g. Srnčí kýta marinovaná s výhonky z borovices karlovarským knedlíkem
200 g. Filovaný jelení hřbet (úprava sous-vide), pečená brambora na bylinkách, dýňové
pyré, restované kapustičky na másle, žvěřinová omáčka demi glace
180 g. Zvěřinové řízečky z jeleního, dančího a kančího masa provoněné česnekem, jemný
bramborový salát s majonézou
150 g. Kančí výpečky na česneku a jalovci, pečené červené zelí se skořicí, bramborový
knedlík, cibulka
150g. Mleté bifteky z divočáka ve slaninovém kabátku, pastyňákové pyré, celerová sláma, omáčka z jeřabin
Dezert
1ks Kynutý borůvkový knedlík sypaný mákem s moučkovým cukrem přelitý přepuštěným máslem